Ir arriba
  • CMUS en Facebook
  • CMUS en Instagram
  • CMUS en Youtube
DEPARTAMENTO DE CONXUNTO

Xefe do Departamento:
Prof. D. Esteban Vaquero Baquero

Prof. Dna. María Celia Adrián Rodríguez
Prof. Dna. Alicia Alcayna Jesús
Prof. D. Andrea Álvarez Martínez
Prof. D. Álvaro Blanco Seoane
Prof. D. Antonio Caneda Zamar
Prof. D. Víctor Carral Sánchez
Prof. Dna. Raquel Carrera Álvarez
Prof. Dna. Nerea Casanova Gilsanz 
Prof. D. Santiago Comesaña Álvarez
Prof. D. Francisco de Asís Victoria Cánovas
Prof. D. Marcos Díaz Fuentes
Prof. Dna. Ana Isabel Docampo Arocas
Prof. D. Pablo Doval Golmar
Prof. Dna. Isabel Feijóo Puente
Prof. D. Jorge Fernández Taboada
Prof. D. José Fraiz Conde
Prof. Dna. Angela Freiría Prado 
Prof. Dna. Julia García-Arévalo Alonso
Prof. D. Esteban García Vidal
Prof. D. Darío González Faílde
Prof. D. Juan Enrique González Miguens
Prof. D. Carlos Iglesias Borrajo
Prof. D. Mateo Iglesias Seoane
Prof. D. Agustín Lage Domínguez
Prof. Dna. Mª Enriqueta Lama Quintela
Prof. Dna. Mª del Pilar López Fernández
Prof. D. José Luis López Sánchez
Prof D. Ignacio Mangas Sánchez
Prof. D. Xosé Lois Miguélez Saínza
Prof. D. Carlos Núñez Deza
Prof. Dna. Marta Prado Gesto
Prof. D. Ignacio Prieto Bermejo
Prof. Dna. Mª Cristina Rodríguez Boado
Prof. D. José Benito Torres González
Prof. D. Emilio José Vázquez Rodríguez
Prof. D. Marcos Manuel Vázquez Rodríguez


Programacións didácticas do Departamento

Paixón pola música

Dedicámonos á formación musical do máis alto nivel, buscando a excelencia na creación e interpretación.

Teléfono de contacto
988 39 10 47

XUNTA DE GALICIA - Consellería de Educación e Ordenación Universitaria

Datos de contacto

Fondo Social Europeo

AVISO LEGAL  |  POLÍTICA DE PRIVACIDADE  |  POLÍTICA DE COOKIES

Copyright © 2016/2022 Conservatorio de Música de Ourense - Todos os dereitos reservados  |  Zona privada  //  Deseño, maquetación e programación web a medida Grupo5.com

En nuestra web se utilizan cookies propias y de terceros con finalidad analítica y de marketing. Para continuar navegando es necesario aceptar la política de cookies.
Política de Cookies OK